Az összes kezdő rock and roll (rock'n'roll, rocky) tánctanfolyam (Budapest)

Rock and roll különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés a tanfolyamokra
Fontos

Milyen különbségek vannak a rock and roll (rocky) tánctanfolyamok között?

A rock and roll-nak több, teljesen eltérő változata van: az akrobatikus rock and roll egészen más (gyerekkorban kezdhető, akrobatikus elemekkel tarkított versenysport), mint a rock and roll vagy hobby rocky néven meghirdetett laza, bulis tánc. Ebben a tanfolyam válogatásban ez utóbbiak találhatók meg. Arra érdemes még odafigyelni, hogy sokszor rock and roll (boogie-woogie) címszó alatt hirdetnek meg egy tanfolyamot, ahol boogie-t vagy a két tánc keverékét tanítják. Az is legyen gyanús, ha ugyanarra az időpontra van egy boogie és egy rocky tanfolyam is.

Rock and roll (rocky) táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60, 80 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-8-10 egymást követő rock and roll órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-1 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő rock and roll tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A rock and roll tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet, és jellemzően pár nélkül is lehet menni, az órán biztosan találsz táncpartnert.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az induló kezdő rock and roll tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Rock and roll kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Rock and roll intenzív kezdő tanfolyam (Bóbis László) - rock and roll intensive beginner class

Rock and roll Bóbis László 7500 Ft
Foglalva: 1 | Free Seats: Unlimited

Teljesen kezdő intenzív rock and roll tanfolyam indul Bóbis Lászlóval. (A linkre kattintva megnézheted a tanár értékelését)

Egy klasszikus tánc, ami örökre divat marad!

A kurzusra 10.23-ig előjelentkezés szükséges! Biztosítsd a helyed most, és kattints a Jelentkezésgombra!

Időpont: 2019.10.26-27. 12:30 – 14:45 (4x 60 perc)

 


In English

A beginner intensive rock and roll course starts with Bóbis László.(To get more information about the dance teachers, please click on the link)

Book this course online, we will take care of everything else! No registration is needed, book it easily by clicking on the Book nowbutton. You can pay for the course on the spot. Registration is needed till the 23rd October!

Time: 2019.10.26-27. 12:30 – 14:45 4x 60 minutes (Saturday,Sunday)

Város
Budapest
English friendly?
You can ask the instructor in English.
szombat, 2019 október 26. eddig: vasárnap, 2019 október 27. 12:30 - 14:45

Nem találtál megfelelő rocky tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új rock and roll kezdő tanfolyam indul.