összefoglaló

Egy csapat a közös célért

Manapság egy tánctanárnak mindenhez is érteni kell - az, hogy jól tud tanítani, már nem elég a sikeres kurzusokhoz. A legjobb, ha egyben könyvelő, jogász, honlapszerkesztő/informatikus, és online marketinges vagy.

A mi célunk, hogy legalább a marketing munka egy részét levegyük a válladról, egy egyedülálló modell segítségével: csak akkor merül fel költséged a Táncválasztóval kapcsolatban, ha egy új tanítvány - a mi közbenjárásunkkal - bérletet vett a kurzusodra.

Tánctanári hivatás
Lépések

Hogyan is működik ez az egész?

Jelentkezés tánctanárként

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél a partnereink közé tartozni, nincs más dolgod, mint hogy írsz nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Kérlek add meg, hogy hol érhetők el a tánctanfolyamaid információi (holnap, Facebook, vagy küldd el levélben), és milyen képet használhatunk hozzájuk.

Adminisztráció

A megadott információk pontosítása után felvisszük a kezdő kurzusaidat a Táncválasztóra, és kiküldjük a te stílusodat kereső embereknek hírlevélben. Küldünk egy szerződésmintát is, amiben minden bikkfanyelven is le van írva. Választhatsz, hogy szeretnéd-e, hogy bankkártyával megvehessék a bérletedet nálunk, vagy te szeretnéd a bérleteket értékesíteni. Aláírás után hátradőlhetsz: mi folyamatosan figyeljük, hogy van-e új kezdő tanfolyamod, és aktualizáljuk az oldalunkon.

Új tanuló érkezik

Amint valaki jelentkezik az egyik tánctanfolyamodra, mi az egyeztetett csatornán értesítünk (legyen az e-mail, vagy a saját jelentkezési form-od). Havonta egyeztetjük veled, hogy kik vettek bérletet az előjelentkezők közül, és a tényleges bérletvásárlások után kérünk 10% jutalékot, amit a Táncválasztó fenntartására fordítunk. (Kártyás fizetés esetén a banki költségek még némi plusz költséget jelentenek.)