Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSzF)

A tánctanfolyamra való jelentkezés

 

A felhasználó a kiválasztott tánctanfolyamra kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét, és vásárlási szándéka esetén a „Jelentkezem” gombra kattintva lehetősége van jelentkezni rá. Ehhez regisztráció nem szükséges, a felhasználó néhány adat (név, e-mail cím, telefonszám) megadása után tudja véglegesíteni a jelentkezését, melyről visszaigazoló üzenetet ír ki az oldal. Amennyiben a felhasználó a Táncválasztón és a tánciskola/tánctanár saját honlapján is regisztrált a tanfolyamra, azt tekintjük érvényesnek, amelyik időben előbb történt.

 

Árak

 

A Táncválasztón lévő tanfolyam árak a jelentkezés időpontjában érvényes bruttó listaárak (az ÁFÁt tartalmazzák). Azt, hogy ez az ár hány alkalmas bérletre vonatkozik, és hány percesek az órák, minden esetben feltüntetjük. Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a tanfolyamoknál vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a felhasználót az új adatokról. A felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a jelentkezését, vagy lehetősége van arra, hogy törölje azt. Amennyiben online fizetés is történt, lemondás esetén a befizetett összeget visszatérítjük.(Lásd Elállási jog)

 

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége

 

Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés elküldése” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

 

A jelentkezések feldolgozása és visszaigazolása

 

Helyszíni fizetés esetén. Minden jelentkezés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a jelentkezés beérkezéséről. Ez az értesítés nem minősül a Táncválasztó és a felhasználó között létrejött szerződésnek, csupán jelzi a felhasználónak, hogy jelentkezési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az illetékes tánctanár ill. tánciskola felé (lásd Adatvédelmi tájékoztató). Ha esetleg időközben betelt a tanfolyam, és nincs lehetőség további jelentkezők fogadására, erről szintén e-mailben tájékoztatjuk a felhasználót. Telefonos egyeztetés esetén hívja a honlapon található telefonszámok egyikét.

Online fizetés esetén. Amennyiben a tanfolyam díját egy sikeres online tranzakció keretében a felhasználó megfizette, az érintett tanfolyamon a helye biztosítva van. Erről visszaigazoló e-mailt is kap. A fizetés tényéről értesítjük az illetékes tánctanárt, és a megjelenés esetén folyósítjuk neki a tanfolyam ellenértékét. Bármiféle módosítási, lemondási igénnyel a Táncválasztóhóz kell írásban fordulni. Amennyiben a tanfolyam bármilyen okból elmarad, a lehetséges opciókat a Táncválasztó fogja kommunikálni.

 

Fizetési feltételek

 

Helyszíni fizetés esetén. Mivel a tanfolyam befizetése annak helyszínén, az első óra előtt történik, a Táncválasztó nem kér utalást és nem is ad számlát.

Online fizetés esetén. A felhasználó az általa befizetett összegről 3 napon belül számlát kap, melyet a megadott e-mail címre küldünk el. Felhívjuk a vásárlóink szíves figyelmét, hogy a a megvásárolt – adott időpontra szóló - bérletek illetve órajegyek nem válthatók vissza, és más bérletre nem cserélhetők. Az Online fizetési szolgáltatónk a Barion és a Stripe.

Az online bankkártyás fizetések a Barion vagy a Stripe rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. 

Barion: A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Elállási jog

 

Helyszíni fizetés esetén. A felhasználó a jelentkezését bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben kérjük, hogy törölje azt, hogy ezzel másnak helyet biztosítson a tanfolyamon. A szerződés a tanfolyam helyszínén történő megjelenéssel és befizetéssel jön létre.

Online fizetés esetén. A vásárlás a „Megrendelés elküldése” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a tanfolyamra szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a bérletet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (a tanfolyam elmaradása esetének kivételével). Rendszerünkön keresztül kizárólag bérlet/jegyvásárlás lehetséges, a bérleteket lefoglalni, félretenni nem áll módunkban. Azáltal, hogy a vásárló beírja a szükséges adatokat, majd megadja a banki felületen a kártya adatait, melyet a bank sikeresen elfogad, a bérleteket megvásárolja. Fentieknek megfelelően az adott időpontra szóló bérletek esetében a vásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza!

 

Elmaradt tanfolyam

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tanfolyam esetleges elmaradása esetén a vásárlót tájékoztassuk, és a már megváltott bérletek visszaváltását elősegítsük. Ugyanakkor a vásárlónak tudnia kell, hogy a bérletek visszaváltásának folyamatát, helyszínét, határidejét a tanfolyam szervezője dönti el, és annak megvalósulásáért is a tanfolyam szervezője a felelős.

Elmaradt tánctanfolyam esetén a kényelmi díj visszatérítésre kerül, kivéve amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, járványügyi hatósági határozat, intézkedés vagy javaslat, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a vásárló, illetőleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni. Az elmaradt tanfolyam pótlásáról a szervező tánctanár/tánciskola dönt és biztosítja a kártalanítás fedezetét. Ennek hiányában a Táncválasztó a bérlet vételárának visszafizetésére nem köteles.