Az összes kezdő társastánc (standard, latin) tanfolyam (Budapest)

Társastánc különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés egy tanfolyamra
Fontos

Milyen különbségek vannak a társastánc tanfolyamok között?

A társastánc gyűjtő kategória, sokféle táncot tartalmaz. Két fő alcsoportja a standard társastáncok és a latin társastáncok, melyek stílusukban nagymértékben eltérnek. Míg a standard táncok elegáns, báli táncok, addig a latin táncok jellemzője a dinamizmus és a szenvedély. Standard társastánc kategóriában a táncok: angol keringő, tangó, bécsi keringő, slow fox, quick step. Latin társastánc kategóriában a táncok: samba, rumba, mambo, cha-cha-cha, paso doble, jive. Érdemes megnézni, hogy a társastánc néven meghirdetett tanfolyamok pontosan mely táncok tanítását foglalják magukba. Vannak csak latin táncokra vagy csak 1-1 táncstílusra (pl. cha-cha-cha) specializálódott tanfolyamok is.

Társastánc táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő társastánc órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés a kezdő társastánc tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A társastánc tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet, és jellemzően pár nélkül is lehet menni, az órán biztosan találsz táncpartnert.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő társastánc tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Társastánc kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Táncstílusok 19 Keresés Szervezők 155 Térkép

Társastánc kezdő tanfolyam (Guba Györgyi Anna) - ballroom dance beginner course

Társastánc (ballroom) Guba Györgyi Anna 13200 Ft
Foglalva: 0 | Free Seats: Unlimited

Teljesen kezdő társastánc tanfolyam indul Guba Györgyi Annával.

Biztosítsd a helyed most, és kattints a Jelentkezés gombra!

Az órákon a következő táncok alaplépéseit sajátíthatod el: angol és bécsi keringő, cha-cha-cha, rumba, samba és jive. Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a mozdulatok, lépések alapos megtanulására és pontos kivitelezésére, mindezt természetesen az egyéni adottságok figyelembevételével. Az ügyesebbeknek igyekszem megadni minden információt a gyorsabb fejlődéshez, a lassabban haladóknak pedig a maximális türelmet és támogatást, ahhoz, hogy önmagukhoz képest a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Így nálam nem lehet kifogás a „de én botlábú vagyok” vagy a "nekem nincs ritmusérzékem". (Nyugodtan jöhetsz pár nélkül is, biztosan mindkét nem képviselteti magát szólóban.)

A március 12-ei óra ingyenes próbaóra, a hivatalos 8 alkalom csak ezután indul.

A bérlet 8 alkalomra érvényes (8x90 perc). Ha bizonytalan vagy, akkor is jelentkezz bátran, mert első alkalommal órajeggyel is részt vehetsz az órán. Amennyiben tetszett a táncóra, a bérletet megválthatod az első óra után.


In English

A beginner ballroom dance course starts with Guba Györgyi Anna.

Book this course online, we will take care of everything else! No registration is needed, book it easily by clicking on the Book now button. You can pay for the course on the spot.

The first lession on 12 March is a FREE trial, the official course starts the week after,

The pass is valid for 8 lessons (8x1.5 hours). If you're unsure whether the course will fit you, just book it and attend the first dance lesson with a single ticket. In case you're satisfied, you can buy the season ticket after the first lesson.

hétfő, 2018 március 26. - 19:30 eddig: 21:00

Nem találtál megfelelő társastánc tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új társastánc kezdő tanfolyam indul.